Lån trods RKI registrering

Hvis du søger på nettet efter ”lån trods RKI registrering”, så kommer der muligvis nogle tvivlsomme kreditorer og sms-lån frem, som lover, at du sagtens kan låne penge af dem på trods af registrering i RKI. For at ansøge om et sådant lån, hvor RKI ikke er en hindring, så kræver det, at du skal betale gebyrer og disse gebyrer tilbagebetales ikke. Derudover er det ikke garanteret, at du nogensinde ser skyggen af penge, efter du har betalt gebyret. Der findes masser af lånehajer og ’lån trods RKI’- hjemmesider og de er kun ude på at franarre dig dine penge. Så hold dig langt væk herfra!

Derudover er der jo netop en grund til, at et register for dårlige betalere er blevet oprettet. Det er både for din og virksomhedernes skyld, da det giver en garanti for, at du ikke optager flere forbrugslån.

Alternativ til ’RKI lån’

Jeg håber, at jeg har slået ovenstående godt nok fast, men hvis ikke så gentager jeg det gerne én gang til: Hold dig langt væk fra ’lån trods RKI’-hjemmesider og andre fupmagere, som lokker med gode tilbud. Enten er de ude på at franarre dig dine penge eller også har de skyhøje renter og urimelige vilkår, som du bestemt ikke skal gå med til.

Når du er havnet i RKI, så er der desværre ikke mange lånemuligheder at benytte sig af. Undersøg eventuelt om du kan låne penge af familie, hvis det er til en meget presserende sag. Sørg dog altid for at overveje en ekstra gang om pengene virkelig er livsnødvendige eller om du kan undvære den ting, du gerne vil købe.

Gode råd, hvis du er i RKI

Hvis uheldet har været ude og du er endt i RKI, eller hvis du frygter at ende der, så kommer her nogle råd, som altid er gode at have i baghovedet.

  • Husk at det er din pligt at betale regninger til tiden – ingen undskyldninger er gode nok.
  • Lån ikke penge af hverken kreditorer, venner eller familie, hvis ikke det er strengt nødvendigt.
  • Reager på rykkere uanset om de er berettigede eller ej. Én ting er sikkert: kreditorerne glemmer dig ikke uanset hvor ihærdigt du end fortrænger dem og drukner dem i rodebunken.
  • Opret betalingsordninger til de virksomheder du skylder penge. Derved undgår du at overse regninger og rykkere.
  • Læg et budget – og overhold det! Skab overblik over dine indtægter og udgifter, så du ved præcis, hvad du har til rådighed. Sørg derudover for at lægge penge fra til uforudsete udgifter.

Læs mere omkring det at låne penge på henholdsvis enten moneybanker.dk eller moneybanker.no

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *