Googles nye dyr vender op og ned på verden

I denne første artikel på min nye tech-blog vil jeg se lidt på Google seneste lille ny, nemlig pingvinen.

I følge denne artikel http://www.comon.dk/art/216760/hvor-potent-er-googles-haardtslaaende-spam-pingvin-egentlig og følgende kommentarer har Google vendt op og ned på søgeresultaterne, i hvert fald for en dels vedkommende.

Jeg har læst lidt rundt omkring og jeg kan se at Googles formål er at stoppe webspam og komme en del af den manipulation der er sket, til livs. Men er det så lykkes? De første rapporter er noget blandede og rundt omkring er der meget utilfredshed, især fra dem som er blevet (urimelig?) ramt.

Det store spørgsmål er nok om det overhovedet er muligt at indeksere hele verden algoritmisk. Kan man lave en algoritme der løbende forbedres så meget at kun få-tallet kan “game” outputtet?

En ting er sikkert, den lille ny pingvin har skræmt rigtigt mange mennesker, mange er nærmest blevet bange for at linkbuilde til deres side, simpelthen fordi de måske har en anden side som virkelig er ramt.

I hele dette virvar af gætterier er det vigtigt at holde hovedet koldt, lade være at lave nogle panikhandlinger og vente og se hvad der kommer ud af de analyser som de mest hardcore SEO´er laver.

Mange tror fejlagtigt at alt søgemaskineoptimering er imod Googles retningslinjer, hvilket er langt fra sandheden, som slut for i dag kan du se denne Video fra Matt Cutts omkring Googles holdning:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *