“Happy Endings” – En moderne version af “Venner”

Kunne du ikke få  nok af tv-serien “Venner”? Så vil du helt sikkert elske tv-serien “Happy Endings”. “Happy Endings” er en komedie der handler om 6 venner og deres tilværelse i Chicago. Lige som i tv-serien “Venner” dannes der par på kryds og tværs hos nogle af de 6 venner. Mens andre er håbløse singler der har meget svært ved at håndtere både kærlighedslivet og deres arbejdssituation.

Personerne i tv-serien “Happy Endings” har hver især deres helt egen personlighed der med til at gøre hver dag hos de 6 venner er mere vanvittigt end virkeligheden. Der er går ikke en dag uden at endnu et hverdagseventyr ser dagens lys. Penny er den meget klodsede singlepigen der ofte må gå med hjelm i flere uger for ikke at komme til skade. Hun fordriver tiden med at hænge ud sammen den homoseksuel Max der går meget op i madlavning og dovne.

Da de gik i highschool var de kærester indtil Max fandt ud af at han ikke var til piger mere. Jane er den af de 6 venner der mest kontrolfreak. Hendes konkurrencementalitet føre hende ofte ud hvor hun ikke kan “bunde”. Hun er gift med den super succesfuld forretningsmand Brad. Han er en mand med mange bizarre interesser der ofte føre til vanvittige eventyr. Alex er endnu en af tv-seriens tosser og lillesøster til Jane. Alex driver til dagligt sin egen tøjbutik og så elsker hun mad fra Østeuropa så meget at hun kan spise sig fra sans og samling i det.

Hun har været i forhold med Dave som uden det store held forgæves forsøger at bevise de andre venner at han er den coole fyr. Alex skulle have været gift med ham men valgte at forlade ham ved alteret på deres bryllupsdag til fordel for rulleskøjte kørende teenager. Tv-serien “Happy Endings” køre i øjeblikket på sin 3 sæson og det ser ikke ud til at det stopper her. Komedien “Happy Endings” har lånt lidt af hos alle andre kendte sjove tv-serier som eksempelvis Hot in “Cleveland”, “Frasier” og “Scrubs”. “Happy Endings” er godt grin til en fortravlet hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *