Køb dine møbler brugt for ingen penge!

Hvis du lige som jeg, er lidt af en nærrigrøv, der absolut ikke vil bruge unødvendige penge, hvis det kan undgås ved at køre ud efter brugte ting og selv løfte dem hjem.

Hvis du står og mangler et par møbler, så kan det sagtens betale sig at være villig til at købe et lidt ældre bord og så selv hente det, da rigtigt mange personer i Danmark, faktisk gerne vil af med deres gamle bord, blot for at købe et nyt. Du kan simpelthen hente et super flot bord, måske endda i egetræ for (hvis du altså er lidt småheldig) blot et par hundrede kroner eller omkring 1000 kroner, for et super flot bord, der er så godt som nyt efter en hurtig slibning. Egetræsmøbler er dog svære at finde og hvis du vil spare penge kan det betale sig at kigge forbi Kvalitetsmoebler i Bogense.

Hvis du ikke er den store håndværker, så kan du jo altid byde en kammerat på en øl, til gengæld for en lille tjeneste, som lyder på at hjælpe med at få dit nyerhvervede bord gjort super flot, til det måltid mad, du også byder ham på.

-Det er min erfaring, at dine håndværker-kammerater sjældent siger nej til en god Carlsberg (eller Tuborg, hvis man er til det) og et godt måltid hjemmelavet mad, næsten lige meget, hvilken form for fysisk arbejde de skal udføre!

Derudover, kan du på dba.dk, QXL.dk, Guloggratis.dk og mange andre gode sider, hvor du kan købe andres brugte ting, forholdsvist let finde alverdens ting og sager til super få penge! Personligt har jeg købt mig et bordtennisbord for ca. 250 kr, som normalt ville koste 1500-2000 kr. i butikkerne (dog brugt forholdsvist meget).

-Så jo, hvis du kan leve med en plet her og der og vil bruge tiden det tager, så kan du nemt finde billige ting, sager og endda møbler, som du sikkert vil blive super glad for. Og hvis ikke, så er de ikke dyrere end, at de kan bruges i garagen, i værkstedet eller til pindebrænde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *